KameliaB

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pišta o evolúcii

    Človeka stvoril Boh.  O tym už dneška  ňet co pochybovac.  Pravda, daktore ľudze  vznikli i z opice, to ci stači isc rano v autobuše  a najdzeš  ich dosc veľo.  Aľe Hospodin stvoril človeka.  A Hospodina zaše stvoril Boh.
       
    Totych bohoch bulo vecej. A tote co boli na našej planece, to boľi horše jak my. To jeden bol za tri roky schopny splodic ošemdzešat dzeci. To čitam v starym zakoňe, to sebe ňevymyšľam.
 
    Tote bohove tu na planece robiľi pokusy. Robili geneticke klonovanie, to tote grecke baje to ňe su žiadne baje, to take, že spoly človek, spoly zviera, to je  vysledok pokusoch, hej? Robiľi pokusy až kym nevytvoriľi reprodukovateľny druh.

    Šak zober sebe tote sumerske tabuľky,  jak znaľi sumeri  kdze je saturn, abo neptun, a že še nachadza v takim a takim poradi od konca sustavy až ku slnku  a jakej je farby ? A bez kukera? Šak Sitkin piše o tym , že sumeri poznaľi skumavky, normalne laboratorne skumavky, rakety, take jak teraz ľitaju do kozmu.

    A Babylonska veža? To ňeni nahoda!  To bohove mušeli pomyšac jazyky, bo tote ľudze začali byc bars mudre!  Vyrobek začal byc mudrejši jak stvoriteľ.  Bohove znali, že muša zrušic komunikaciu, bo to je šicko o komunikacii, to je to co ich ohrozovalo :  To jak dneška - tu maš internet - tu nazor- nazor - nazor - a už še to širi jak lavina a ši v trubke!

    Oni potrebovaľi vytvoric, ja temu hovorim, životny štyl. To znamena mame hitlera - Mein kampf, abo  dajake spisy od lenina a vecej nič neexistuje. A tota sučasna viera to je už tiež jak životny štyl.  To maš jak : idzem rano do roboty, poobedze z roboty, na stanici sebe dam tri piva a tri poldeci, našedňem do vlaku, doma še zastavim v karčme, dam sebe dva piva a tri poldeci. To je životny štyl!

    Samozrejme že verim v Boha aľe ňe šľepo. To i zub še da vycahnuc roznymi sposobmi. Že Panna Maria bola mimotelovo oplodnena? Verim tomu! To je oplodnenie prostrednictvom informacie. I zo Semelvaiza še šmiali, že co jake mikroby? Co jake nevyditeľne chrobačiky? A dokazalo še to ? Dokazalo. I toto še da dokazac.

    Cirkev ked še nespoji s vedou, ta za štyricať roky može neprežic v takej forme jak  teraz. Aľe ňe take že potraty a klonovaňe! Ňe,ňe,ňe! Tam su všade dušičky, tam je všade  vesmirna časť duchovna. To by ľen zhoršovalo stav duchovna. Hoci na druhej strane: všetko  sa da, aľe za jaku cenu!?
   
     Za štyracec roky še vyčerpu  zasoby  ropy. A budze treba povedac pravdu!  O stave vedy o tym, že už je niekoľko antigravitačnych  sposobov, o tym šickym, co už je teraz vymyšleno, ľem še čeka bo ešči dakto muši zarobic.

PIŠTA | stály odkaz

Komentáre

  1. Vatikánske podnikanie
    Rímska cirkev nikdy nepohrdla tým, keď mohla mať zo svojich „duchovných” výdobytkov aj častý zisk. V tom boli jezuiti úplne rovnakí ako všetky ostatné rády a ešte ich aj v mnohom predstihli. V každom prípade je dnes známe, že bieli otcovia patria medzi najbohatších majiteľov pôdy v Severnej Afrike. V Mexiku... Nebude preto na škodu pozrieť sa, ako to katolícki predstavitelia praktizujú práve cez jezuitský rád. Ďalej na:Národný Inštitút Francois Marie Voltaire ,klikni na ikonu Knihy, potom na ikonu Vatikán
    publikované: 19.11.2007 07:33:15 | autor: Romann (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. daktore ľudze vznikli i z opice a zostali ňou
    si dovolím Pištu doplniť :)
    Tak Hospodina stvoril Boh ?:)
    Boh stvoril Boha ?
    Tých starozákonných 80 detí splodených jedným mužom za tri roky aj mňa zaujalo :)
    Aj mne grécke báje vždy pripomínali kruté genetické pokusy :)
    Ja si myslím, že Sumeri museli mať ďalekohľady, len sa nezachovali dodnes :)
    Bez nich si ich presnú astronómiu neviem predstaviť.
    Za zmätenie jazykov pri stavbe Babylonskej veže vraj môže jej gigantickosť. Hrdlačilo na nej príliš veľa národov. A nemali chuť naučiť sa jazyk otrokára.
    Veru, zo všetkých strán nám nanucujú novodobé zlaté teľa: PRÁCU.
    Aby sme zabudli žiť.
    publikované: 19.11.2007 11:28:31 | autor: monami (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. ... a niektorí sme na to hrdí :)
    publikované: 19.11.2007 11:31:24 | autor: hfw (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. Monami,
    Hej, podľa Pištových výskumov ( zatiaľ to ešte nikde nepublikoval, len ja mu tu robím taký pilotný prieskum - veď vieš, Pišta slúžil u pilotov), tak Hospodin stvoril ľudí a Boh toto všetko ostatné.
    Čo sa týka toho mnohonásobného otca, Pišta mal na mysli Rechabeáma - judského kráľa, o ktorom starozákonná kniha (2. Paralipomenon) hovorí, že: Rechabeámov syn Abijám sa narodil ako prvorodený tretej žene kráľovej, volala sa Maaka; jej dal kráľ prednosť pred svojimi osemnástimi ženami a šesťdesiatimi ženinami, s ktorými splodil dvadsaťosem synov a šesťdesiat dcér. Rechabeám sa vraj neskôr umúdril a upustil od tohto modlárskeho smilstva. Vládol sedemnásť rokov. Tu sa Pišta pomýlil, lebo tri roky vládol Abijám a splodil 22 synov a 16 dcér so 14 manželkami.
    publikované: 19.11.2007 18:24:36 | autor: KameliaB (e-mail, web, autorizovaný)
  5. to monami
    dobre si pomenovala novodobe zlate tela :) Najlepsie ako sa tym kazdy ohana, uplne najviac ludia za kompom maju toten popud pracovat akoze furt a ze je na com za kompom ! :) a ze ludi za kompom bude viac ...snad niet pochyb ..
    publikované: 28.12.2007 16:22:00 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  6. .
    Co ako Pisa myslel tou presmyckou s Hospodinom ?
    Ale inak s ulubou citam tie riadky ;)
    Ps: ropa dufam, ze este pofacha par rokov , chcem z Norska co to pre seba nahonobit :)))
    PS2: jayzkova divergencia je jav normalny , ludom na zlu komunikaciu staci zahltit ich pracou jak monami povedat. A na vacsinu podstatnych veci nakoniec jazyk clovek nepotrebuje , ale citenie bohuzial sa da zacapat ako pory ked make-up nadzabes.
    publikované: 28.12.2007 16:28:25 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  7. sygon
    všimni si, ako sa tomu novodobému bohu všetci ochotne, bez reptania i rozmýšľania klaňajú :)
    A úplne zabúdajú aj žiť.
    publikované: 28.12.2007 17:18:46 | autor: monami (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. sygon
    pekné prirovanie: "cítenie sa dá zacápať ako póry mejkapom".
    publikované: 28.12.2007 17:20:46 | autor: monami (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. to monami
    Najlepsie je , ze ak nahodou sa neklanaju , tak si vycitaju , ze sa neklanaju :)))) to druhe robim casto v poslednom case
    publikované: 28.12.2007 17:52:03 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  10. Hospodina
    podľa Pištu stvoril Boh ako jediný vševedúci a všemohúci a Hospodin stvoril ľudí
    podľa Pištu na svoj obraz, teda ak bol Hospodin zlý, sú aj ľudia ním stvorení zlí, ak bol Hospodin dobrý, sú títo ľudia dobrí, podľa Pištu Boh a Hospodin sú dve rôzne kategórie
    publikované: 28.12.2007 18:30:39 | autor: KameliaB (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. .
    hm , aj to je pohlad ale .. . Bezohladu na to , ci bol hospodin dobry alebo zly, tak ho podla toho tak stvoril Boh a teda dielo diela (ludia stvoreny hospodinom) su stale len ludia stvoreny Bohom. Takze hospodin sa mi javi trochu naviac v tej myslienke..
    publikované: 28.12.2007 19:38:20 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  12. Skúsim, sygon,
    tú pripomienku predložiť Pištovi...:)
    publikované: 28.12.2007 22:52:35 | autor: KameliaB (e-mail, web, autorizovaný)
  13. .
    :))) a pista poviem, ze su v tom este anjeli :)
    publikované: 29.12.2007 01:13:06 | autor: sygon (e-mail, web, autorizovaný)
  14. neboj,
    o anjeloch má Pišta celú prednášku !
    publikované: 29.12.2007 20:16:22 | autor: KameliaB (e-mail, web, autorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014